Британският боксьор Тайсън Фюри предприе психологическа атака срещу своя сънародник Антъни Джошуа. Двамата в момента държат 4-те важни титли в тежкия бокс и целият свят се надява, че ще се изправят един срещу друг в обединителен двубой. Преди това обаче Фюри трябва да победи Дионтей Уайлдър, а Джошуа - нашия Кубрат Пулев.

Всички говорят за този мач, но аз от 5 години преследвам Джошуа, а той все бяга. Както винаги - Еди Хърн говори празни приказки. От 5 години чакам този мач да се случи, а още не се е случил. Еди е промоутър на Джошуа - нека да говори с моя екип и да уредим тази битка, която всички искат. Тя ще бъде най-голямата в бокса след онази между Ленъкс Люис и Франк Бруно, заяви Фюри.

Той допълни, че стилът на Джошуа е перфектен за него и ще го нокаутира за два-три рунда. Той стои изправен, движи се напред и се брани класически. Силен и мощен е. Няма добра работа с краката и не е много устойчив. Мисля, че ще го просна във втория или третия рунд. След като го нацеля, ще започне да танцува. Тогава ще скоча върху него, както го направи онова малко дебело момче Анди Руис, каза Фюри.