Еди Хърн коментира възможните локации за реванша между шампиона на WBA, IBF, WBO и IBO шампион в тежка категория Александър Усик (19-0, 13 нокаута) и Антъни Джошуа (24-2, 22 нокаута). Според британския промоутър, неговата компания вече е получила няколко предложения за втората битка между боксьорите.

"Имам желание да направим реванша на открито през април. Правили сме го и преди. Искам и вторият двубой да се проведе във Великобритания, но съм сигурен, че екипът на Усик ще настоява реваншът да е в Киев. Аз нямам проблеми с провеждането на мача в Киев. Нямам проблем да пътувам до Киев. Трябва да анализираме всичко и да видим какви приходи можем да получим в този случай. Разбира се, първият ни избор е Великобритания. Вече имаме предложения и от Близкия Изток”, заяви Еди Хърн.

В първия двубой Александър Усик поднесе изненадата, побеждавайки досегашния шампион в три от четирите световни боксови федерации с единодушно решение на съдиите. Битката на двамата олимпийски шампиони от Лондон 2012 не протече според предварителните очаквания, защото Усик беше по-активният от самото начало, а в края можеше да нокаутира Ей Джей, само че финалният гонг спаси британеца.