Британският боксьор Тайсън Фюри сензационно разкри, че световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа е отказал огромна сума за обединителен мач с Дионтей Уайлдър преди няколко години. Тогава усилено се говореше за двубой между двамата, който така и не се състоя. Според Фюри Уайлдър ще нокаутира Джошуа още в първия рунд, ако двамата все пак се срещнат на ринга.

Когато спрях с бокса преди няколко години Джошуа отказа 80 милиона долара за два мача с Уайлдър, защото го беше страх от американеца, заяви Циганския крал. Едва ли някой вече ще му предложи такава сума. Уайлдър щеше да го нокаутира 1 000 000 000 процента, както и Дилиън Уайт и Джарел Милър. Той заслужава уважение, защото иска да се бие с най-добрите. Но с Джошуа щеше да направи същото, което стори с Доминик Брийзъл - да го нокаутира още в първия рунд. Ако някой от тези мочета срещне докосването на Бронзовия бомбадировач, ще остане без лице. Те обаче няма моите умения и моята защита, каза още Фюри.

Той пбеди категорично Уайдър в седмия рунд през февруари, след като двамата завършиха наравно в края на 2018 година. Сега предстои трети двубой през есента, като вероятните дестинации са Китай, Австралия и Лас Вегас.