Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа даде интервю пред платформата "DAZN" преди сблъсъка с Кубрат Пулев в събота. 

"Мачът с Пулев е много важен за мен. Преминах през много срещи и стигнах до тозеи пояси. Сега Пулев може да ми вземе всички титли само с един мач. Готов съм за сблъсъка. Пулев е много добър и умел боксьор, има страхотна водеща ръка, която е следвана от удари в главата или тялото от дясната. Удря от дистанция, при това има доста сила в правия му удар. Бил се е с много солидни боксьори – Хюи Фюри, Чисора, Кличко, Богдан Дину, Райдел Букър." 

"Аз обичам да се боксирам, но ако не искам да играя, имам умението да усетя колебанието в противниците ми. И когато го направя, тогава искам да разкрия слабостите им. Когато губиш си само ти и човекът в огледалото. Надявам се един ден да се срещнем на ринга с Тайсън Фюри. Нямам търпение това да се случи. Всички претенденти няма какво да губят, а аз имам. Няма как да избегна сериозен съперник и да избягам. Искам да се бия с най-добрите."

"В ринга искам да ме запомнят като боксьор, който се отнася с уважение към останалите. Защото знам колко е трудно. Искам да помагам на спортистите, не само на боксьорите. Психическото напрежение е огромно. Извън ринга – искам младите да се грижат добре за себе си, за здравето си."