Поредните ексцентрични идеи на мениджъра на Антъни Джошуа - Еди Хърн, предизвикаха ироничен коментар от страна на mромоутъра на Кубрат Пулев - Боб Аръм. Легендарният агент директно атакува Хърн заради думите му, че дългоочакваният мач може да е в замък или на кораб.

Може би ще предложи боят да е на самолет. Или във влак. А защо не на някоя совалка в открития космос!? Шегата настрана, това ще е голям мач и обещавам на феновете, че ги чакат изненади. Надявам се да не е без зрители, каквато и локация да се избере”, заяви Аръм, цитиран от sportal.bg.

Еди има какви ли не идеи. Чух и за “Роял Албърт Хол” с 1000 отбрани ВИП гости. Боксът е емоционален спорт. Ние не знаем кога ще можем да направим мача, а какво остава - къде. Хърн говори много, в което няма нищо лошо, но всичко това са само приказки. Нищо не е 100% сигурно в този спорт. Не казвам, че това ще се случи, но има добър шанс. Харесвам го като боксьор. Честно казано, Антъни ще е фаворит и ние знаем това. Но лично аз бих заложил голяма сума на Пулев. Аз няма да заложа, разбира се, но ако го направех, щях да избера Кубрат, добави Аръм.