Благой Иванов - Багата се завръща в клетката на UFC. ММА звездата ни ще премери сили с опасен бразилец в лицето на Маркос Рожерио де Лима. Двамата ще се бият в бойната карта на събитието UFC 274, което ще се проведе на 7-ми май. Все още не е обявена локацията за галавечерта, съобщи mma.bg

Багата е с рекорд 18-4-1 в ММА и е в серия от 2 поредни загуби с решение. Той не се е състезавал близо 2 години и за последно загуби от Аугусто Сакай с раздвоено решение през май 2020 година. Иванов има 2 победи и 3 загуби в UFC. Той е бивш шампион на WSOF и печели 12 от срещите си с приключване.

Багата не е губил с нокаут в ММА и единствената му загуба с приключване е от Алексаднър Волков със събмишън през 2014 година. Иванов не беше надигран в нито една от срещите си в UFC и за съжаление винаги не му достигаше малко, за да спечели.

Рожерио де Лима от своя страна е с рекорд 19-7-1 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. В края на миналата година той нокаутира Бен Ротуел в първия рунд. Маркос печели 3 от последните си 4 битки за UFC.

Tой приключва 16 от срещите си, като 14 са с нокаут. В 6 от своите загуби де Лима пада с приключване. 16 от срещите на Рожерио приключват още в първия рунд. Рожерио има 8 победи и 5 загуби в UFC.