Жена преживя пълен кошмар, след като неизвестен застреля домашния й любимец пред очите й. Собственичката разхождала 6-годишната Рокси, когато отнякъде долетял изстрел, малко по-късно кучето починало във ветеринарния кабинет. Инцидентът е станал в местността Кабакум.

Жената е в пълен шок от случилото се. "Според мен изстрелът дойде от близките вили", сподели Даниела, цитирана от Дарик. Тя призна, че кучето било като член на семейството й - навсякъде пътували заедно и били неразделни.

"Дойде до мен плачеща, след това тръгна да се качва по стълбите, които водят към плажа, и после вече я заварих легнала с трудно дишане на една от площадките. Оловото е минало 40 см през тялото и е разкъсало белия дроб и е създал мощен кръвоизлив. Кученцето почина във ветеринарния кабинет. Докторът каза, че оръжието е сериозно, за да направи такива поражения"

Извършителят остава неизвестен.

Припомняме, само преди месец на същото място беше застреляна домашна котка. Тогава убиецът беше разкрит - той заявил, че котката го дразнела, затова я гръмнал.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg