-Защо приехте  да се кандидатирате за кмет на район "Западен" ?

-Приех да бъде издигната кандидатурата ми за кмет, защото за мен най-важното е район „Западен"да се развива.  Готова съм да работя в тази посока, независимо колко препятствия ще срещна по пътя си. Обичам Пловдив, съгражданите и приятелите си. Убедена съм, че те заслужават много повече и това е най-важното.

-Какви са вашите приоритети ?

-Децата,  спортът, инфраструктурата, културно-историческото и природно наследство, хората в неравностойно положение и сигурността са приоритетите в програмата ми.

-Като дългогодишен жител на район "Западен”,  кажете кои са най-неотложните проблеми за решаване в района?

-Съгражданите ми искат по-красиви места за отдих и общуване, спортни площадки за  децата им ,поддържани улици и междублокови пространства . Нуждаят се най-вече от сигурност. Те плащат своите  данъци и такси и искат да виждат къде отиват. Има места в квартала където всичко сякаш е застинало от преди 20 години. Искам и ще работя това да се промени. За да бъде район "Западен" желано място за живеене, той  трябва да се поддържа и развива.

-Ще имате ли силата и волята да направите район "Западен" най-желаното място за живеене?

-Първото нещо, което ще направя е да създам подробна карта на проблемните места в района и заедно с гражданите да започнем да ги премахваме. Хората имат нужда от внимание и човешко отношение. В кметството ще има 24 часова линия, на която всеки ще може да се обади. Гарантирам, че ако пловдивчани ми гласуват доверие, заедно ще търсим решението на всеки проблем.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg