"Абсурдно е хората да имат проблем и да не могат да допрат до районния си кмет или до кмета на града. Приемал съм граждани всеки ден - и като кмет в район "Тракия", и като кмет на Пловдив. И знам - най-страшното за един кмет е да се откъсне от хората и да загуби представа за реалността. Неслучайно, най-успешните управници на развити градове като бившите кметове на Ню Йорк и Москва Рудолф Джулиани и Юрий Лужков се срещаха с хората всеки ден. Затова - днес с Десислава Желязкова в "Западен", пред вас казваме това, което казахме и при срещите си в целия град: Приемен ден - всеки ден".

Това заяви на среща с хората в район "Западен" днес Славчо Атанасов, кандидат за кмет на Пловдив. Заедно с Десислава Желязкова, бивш кмет на района и кандидат за предстоящите избори от екипа на Славчо Атанасов, те преминаха улица по улица, разговаряйки с хората за конкретните им проблеми.

Хората притеснено поставиха въпроса за наводнените улици и бликналите гейзери при последния сериозен дъжд и блокирания във вода Пловдив. Живеещите близо до Коматевския възел не скриха, че по-страшно нещо не са виждали. Защо се стигна дотук, нали за почистването на шахтите се дават пари?, реагираха жители на "Западен".

"Нашите общински съветници искат отговор от Иван Тотев. Недопустимо е за поддръжката и почистването на шахтите да се отпускат 1 млн. лв. от общинския бюджет, а в в същото време всеки по-сериозен дъж да потапя Пловдив под вода", каза Славчо Атанасов. "Затова, и заради разходването на тези пари,и заради другите сделки заявявам: Едно от първите неща, които ще направя - е ревизия на управлнието на Иван Тотев и това как са били разходвани парите на пловдивчани", добави кандидатът за кмет на Пловдив.

Отнемането на зелени площи и превръщането им в строителни обекти и търговски части е най-голямата болка на "Западен", признат за най-зеления район на Пловдив. "Ние знаем, че г-жа Желязкова се опълчи и затова бе отстранена от сегашния кмет Иван Тотев. Но, елате да видите градината,  която унищожиха" , обърнаха се към Десислава Желязкова хората.

Улица по улица, заедно със Славчо Атанасов - тя отбеляза проблемните места.

Това правят всичките ни кандидати за районни кметове при срещите си с хората, посочи Славчо Атанасов. 

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg