Атанас Панчов е кандидатът на „България без цензура“ за кмет на Пловдив .Това обяви днес лидерът на партията и Николай Бареков след регистрацията в ОИК за изборите и оттегли своята кандидатура. По думите му Панчов има богат административен и всестранен административен опит, съобщава Дарик

От своя страна Панчов заяви, че  това е  чест и отговорност, но не само пред партията, а и пред пловдивчани.  Даваме алтернатива на  хората да изберат професионализма пред политиканстването и ежбите между отделните кандидати, каза градският лидер на ББЦ и отбеляза, че имат програма за развитието на града във всички сфери .

Панчов отбеляза, че досега е работил честно и почтено и  смята да продължи по същия начин. Бил е зам.-кмет на район „Южен“, основател е на СДС в Пловдив, а в момента е председател на градската организация на ББЦ в града.

Бареков обяви и кандидатурата на Тезджан Наимова за районен кмет в „Източен“.

Ще има силно присъствие на хора,свързани със спорта в кандидатските места.Бареков и останалата част от ръководството подкрепят идеите за развитие на спорта на бившия национал Иван Запрянов.

ББЦ ще участва самостоятелно на изборите в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Перник и Благоевград.

ОЩЕ НОВИНИ - ТУК

TrafficNews.bg