Жена се разходи край Пеещите фонтани в Цар-Симеоновата градина в Пловдив с интересно облекло. Бихме го нарекли "предизвикателно", но не смеем да си позволим да използваме думата, защото не е ясно какво точно те предизвиква да направиш снимката, направена от читател на TrafficNews.bg.

"Роклята" на жената всъщност представлява две парчета плат, които с помощта на няколко лентички са закрепени едно за друго около пищното й тяло. Най-вероятно дамата дори не носи бельо. Тя, изглежда, е решила да се порадва на един от последните топли дни на лятото, излизайки на разходка със свои приятелки, а твърде многото дрехи явно не са се вписвали в плана й за следобеда.

Темата за наличието на вкус няма да я засягаме, защото не сме модни експерти. По-важният въпрос за нас е редно ли е според вас посред бял ден в Цар-Симеоновата градина, където играят множество деца, да има подобна картина. Оставяме на вас да прецените.

В този ред на мисли ви припомняме, че това не е първият път, в който някой в Пловдив демонстрира оскъдно облекло. Мъж събра погледите на всички, като се разходи полугол и в пловдивския мол. Вижте го ТУК.

TrafficNews.bg