Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук пожела 2024 година да е стабилна и сигурна за България.

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Кирил Петков в социалната мрежа направи кратка равносметка на изминалата година . Пожела през новата да направим България още по-напреднала, още по-силна, още по-близо до развита европейска страна, в която гражданите са разбрали, че истинските успехи зависят от тях самите и се гордеят с това, което са постигнали .

Той посочва, че следващата година можем да направим България още по-напреднала, още по-силна, още по-близо до една развита европейска страна, в която гражданите са разбрали, че истинските успехи зависят от тях самите и се гордеят с това, което са постигнали заедно.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пожела всяко добро начало за България да бъде увенчано с успех.

Според председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски Новата 2024-та е време за ново начало. А най-хубавото предстои! Пожелава тази година мирът да възтържествува над войните, защото това е най-великата ценност на нашето време.

"Встъпването в новата година носи заряд за ново начало. Нека в тази година мирът да възтържествува над войните, защото това е най – великата ценност на нашето време. Нека вървим уверено по евроатлантическия си път, преодолявайки препятствията с разум и сила. Нека бъдем озарени с мъдрост в решенията си и работим за хората и благото на България. Да е честита, здрава и мирна Новата 2024-та година! Вярвам, че най-хубавото предстои!", казва Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС, цитиран от пресцентъра на партията.

С видеобръщение във фейсбук лидерът на БСП Корнелия Нинова изрази надежда, че 2024 г. ще е по-добра за България.