Кандидатите на ПП ГЕРБ за кмет на Пловдив и на район „Източен“ Иван Тотев и Николай Чунчуков поздравиха с Международния ден на възрастните хора мъжете и жените от клуба на пенсионера на бул. „Източен“. Гостите, сред които и кандидати за общински съветници, бяха посрещнати с аплодисменти и прекрасни изпълнения на любими български песни.

„На този празник преди всичко искам да ви пожелая преди всичко да сте живи и здрави. Радостен съм, че имате място, на което да се събирате и заедно да прекарвате време. Виждам, че  представителите на нашата администрация в лицето на Николай Чунчуков и Иван Стоянов са много добре приети от вас, което говори, че добре си вършат работата“, заяви в приветствието си Иван Тотев.  

От своя страна кандидатът за кмет на район „Източен“ Николай Чунчуков подчерта направеното за клуба през последните години – от обзавеждането, през отоплението и модерния телевизор, до последната придобивка – защитната тента пред входа.  

„Трябва този, който е започнал да облагородява тази Европейска столица на културата, този красив град Пловдив, да го довърши. Тотев беше първият кмет на район „Източен“, който повдигна въпроса да имаме свой клуб в района.  Неговите заместници достойно довършиха започнатото от него след като той стана кмет на Пловдив“, подчерта Атанас Атанасов от ръководството на клуба.

„Да благодарим на екипа в лицето на Тотев, който постигна големи резултати в красивия ни град на цветята и през 2019-та година да представим достойно Пловдив и България пред Европа“ – заявиха възрастните хора от район „Източен“.

Още новини ТУК

TrafficNews.bg