"Думите на Ник трябва да бъдат чути, защото е очевидно, че в ПП има проблем, който изисква преоценка на действията на съпредседателите", това написа във личния си фейсбук профил бившият депутат от ПП Иван Христанов. Поводът за думите на Христанов е публикация на бившия министър на транспорта Николай Събев във фейсбук, в която той заяви: "Ако са почтени, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП". 

"Скъпи приятели и скъпи борци за демокрация,

Преди 2 месеца се оттеглих от Продължаваме Промяната. Ясно заявих защо - тона на агресивна конфронтация блокира възможността на държавата да работи. Това не е упрек към ПП, а поведение на всички политически сили.

Имаше и друга причина - отказах категорично да участвам в заговор за свалянето на ръководството на Продължаваме Промяната.

Избрах да бъда чист пред съвестта си, пред хората на България и пред идеалите на демокрацията. Цената за това е висока и малцина дръзваме да я платим.

Думите на Ник трябва да бъдат чути, защото е очевидно, че в ПП има проблем, който изисква преоценка на действията на съпредседателите", пише Христанов. 

Николай Събев: Ако са почтени, Василев и Лорер да си подадат оставките