„Нека не оставяме другите да решават вместо нас“ - апелира Георги Търновалийски. Той вярва в мъдростта на избирателите и в разума на политиците, които са призвани да мислят за благото на хората. „Политическите сили трябва да проявим воля и да започнем разумен диалог за излизане от кризите“, подчертава финансистът в листата. Според него ценностите, които могат да обединят партиите, са сигурност, справедливост и благоденствие. „Те са в основата на нашето разбиране за български национален интерес“, изтъква Георги Търновалийски и посочва разумните решения, които ПП „Български възход“ предлага:

  1. Реална борба с демографската катастрофа у нас чрез незабавни мерки в полза на българското семейство.
  2. Образование и здравеопазване с фокус върху човека като личност, а не като ресурс, защото българите са най-голямата ценност.
  3. Помощ за българския аграрен бизнес и адекватна земеделска политика за продоволствено осигуряване на населението.
  4. Българската армия – защитник и гарант на Република България.
  5. Нова политическа култура чрез открит и конструктивен диалог, с който се решават законодателно въпросите за правосъдната реформа и корупцията, контрола на институциите и борбата със спекулата.

„Безпрецедентно дългата политическа криза и отказът от поемането на политическа отговорност обезвериха българите. Но има надежда, с № 15 на 2 април 2023 можем да спрем политическото и управленско безвремие!“, казва Георги Търновалийски.

ПП „Български възход“ ще закрие днес в 17:00 часа предизборната си кампания на пл. Съединение. Заключителни послания ще отправи лидерът на формацията г-н Стефан Янев. С флашмоб младежите ще изпишат номер 15, а за доброто настроение на присъстващите ще се погрижат НОТЕ Квартет, Женски народен хор „Плетеница“ и цигуларят Стилян Дерменджиев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!