Генерал Димитър Шивиков е кандидатурата на ВМРО-БНД за кандидат-кмет на община Карлово. 

Това обявиха  евродепутатът Ангел Джамбазки, народният представител Александър Сиди, областният координатор на войводите Стефан Послийски и местният лидер на партията Светлозар Янков, предаде БНР. 

На предстоящите местни избори ще участваме не заради олимпийския принцип, а за да ги спечелим. Заставаме твърдо зад ген. Димитър Шивиков, който тук в Карлово няма нужда от представяне, силна личност с характер и доказани качества. Община Карлово има нужда от промяна и аз съм сигурен, че всички заедно ще успеем - заяви  Ангел Джамбазки  в Карлово по време на представянето на кандидатурата на ген. Димитър Шивиков за кмет на общината.

Джамбазки допълни, че неслучайно представянето се случва в деня на светлия християнски празник Успение Богородично, защото ВМРО е организация, която търси символиката и спазва християнските традиции.

Ще върна в община Карлово реда, ще направя така, че всички жители да имат спокоен живот, в мир и разбирателство. Ще управляваме на принципите на прозрачност, публичност и отчетност - заяви  номинираният кандидат Димитър Шивиков.