Големи размествания в екипа на кмета Иван Тотев няма да има, потвърди самият той. Почти всички зам.-кметове и директори от миналия мандат ще продължат да заемат постовете си. Досегашните му заместници Димитър Кацарски и  Александър Държиков са предназначени. Розалин  Петков отново се връща в Общината, след като досега бе областен управител. Той ще си отговаря за старите ресори – икономика, здравеопазване и екология. Георги Титюков отново ще е зам.-кмет по спорт,младежки дейности и социална политика.  Минко Кафтански само временно ще изпълнява функциите на Амелия Гешева като директор на "Старинен Пловдив".

Кметът заяви, че Стефан Стоянов ще продължи да е в екипа му, но не поясни на какъв пост. Очаква се досегашният му ресор да бъде разделен на две. Нови зам.-кметове може да има и по други ресори.  Всички промени се очакват да бъдат представени на първата редовна сесия на Общинския съвет на 19-ти ноември.
Рокади няма да има и в повечето общински предприятия. Иван Стоянов и Стоян Алексиев ще продължат да ръководят съответно „Чистота” и „Паркове и градини”.  Синя зона и повечето ОП-та също ще са със същите директори.

Още новини четете ТУК

TrafficNews.bg