Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова определи като абсолютно недопустимо връщането на Румен Спецов като шеф на НАП, „имайки предвид фирмите му, за които той дължи данъци към Приходната агенция”.

Относно разговорите за конституционна реформа, Атанасова посочи, че те се водят между ПП-ДБ и ДПС. „Всяка парламентарна група може да номинира, когото пожелае и позицията ни е категорична”, уточни тя.

„Истински се надявам, че осъзнаваме, че тук говорим за огромно мнозинство от народни представители, които да подкрепят конституционната реформа - 180 или 160 гласа подкрепа. В този смисъл това и времево би определило времето на тази комисия”, каза още Атанасова.

 „Ще ми се най-накрая и Радев да покаже своите идеи за промени в Конституцията, за които говори години наред, но никой не е виждал”, добави Атанасова, цитирана от "Нова".

Относно предложенията на ДПС за промени в Конституцията Атанасова коментира, че има въпроси, които ще намерят тяхното одобрение, но има и такива, които категорично няма да подкрепят.