Близо три месеца по-късно, разбитият тротоар в центъра на село Крумово е ремонтиран. Това потвърдиха жители на населеното място. Припомняме, че през този период до медията ни достигаха множество оплаквания от жителите там, тъй като това е главна улица, през което ежедневно са преминавали десетки жители.

Още при първия получен сигнал до медията ни по повод проблема на ул. „Хан Крум”, се обърнахме към говорителя на EVN Крум Косев. Той заяви, че се работи по полагане на мрежа за присъединяване към нова мрежа по клиентска заявка, като се извини за забавянето и допълни, че в най-кратък срок проблемът ще бъде отстранен, а тротоарната настилка възстановена.

Не стана ясно обаче, че забавянето ще бъде близо три месеца, което допълнително изнервяше жителите на Крумово, тъй като сроковете, които очакваха те бяха съвсем по-кратки, а ремонтът продължаваше да бъде стопиран.

Въпреки, че участъкът е ремонтиран, гражданите на селото заявиха, че тротоарът преди е бил в много по-добър вид и качеството на настилката е лошо.

„Тротоарът най-накрая е ремонтиран. Оставиха след тях мизерии, купчини пръст, счупени плочки на купчини, но го оправиха. Благодарим много и на медията ви, защото ако не бяхте ни обърнали внимание и не бяхте направили репортажи, сигурно тротоарът още щеше да е разбит”, разказаха гражданите.

Втори месец ремонт на тротоар в Крумово е стопиран, гражданите готвят протестВъпреки обещанието на EVN, че настилката ще бъде възстановена, това не се случва

Преди:

 

След: