Пловдивчани не се отказват от това да паркират неправилно на метри до Гребна база, макар и да има знак, който забранява навлизането на превозни средства. Въпреки обособеният безплатен паркинг наблизо, шофьорите на тези автомобили всекидневно избират да позиционират превозните си средства на забраненото място.

Припомняме, че медията ни няколкократно е публикувала метериали за постъпвали сигнали относно неправилното паркиране, но глоби за собствениците на возилата видно няма.

Шофьори пренебрегват забранителен знак на Гребната, макар че на метри има безплатен паркингПо въпросната улица до скоро имаше бариера, която регулираше влизането към хангарите

По въпросната улица преди близо година бариера регулираше влизането към хангарите от източната част на Гребната база. Тя обаче бе премахната, което улеснява нарушителите да продължават с нарушенията.

TrafficNews.bg благодари на всички читатели за изпратените сигнали и изразена гражданска позиция! Ако и вие се натъкнете на подобни нередности, може да ни изпращате сигналите си като съобщение в страницата ни във Фейсбук или на редакционната ни поща redaktor@trafficnews.bg