Пролетта настъпва, птичките започват да чуруликат, а времето предразполага все повече моменти, прекарани навън. Какъв по-добър момент да си починете семейно и да избягате от сивото ежедневие? „Пакет Пролетна ваканция“ в Парк и СПА Хотел Марково предлага едно удобно бягство от забързания живот и ви дава шанс да се потопите в уюта на семейната почивка в полите на Родопите. Приятното и незабравимо преживяване е гарантирано!

По време на пролетната си почивка в Парк и СПА Хотел Марково, можете да се насладите на безброй забавления на открито. Разходката в планината е едно от най-популярните занимания – можете да подишате чист въздух, да се отпуснете и да релаксирате активно. Но това не е всичко. В следващите редове ще ви разкажем какви са удобствата на „Пакет Пролетна ваканция“ и защо да запазите следващата си почивка още днес.

Забава за децата през пролетната ваканция!

Чудите се как да държите малчуганите ангажирани през пролетната ваканция? Не се безпокойте! Погрижили сме се за всеки един детайл от престоя ви, с който да направим почивката ви неповторима. Докато вие се наслаждавате на чаша розе във външното ни джакузи, малчуганите ви ще прекарат незабравими мигове на пълна свобода в детския ни кът. Престоят там е напълно безплатен за всички гости на хотела, а ежедневните заниманията с аниматор ще отключат креативността им.

Съкровището ви може да се наслади на незабравими моменти, прекарани във водна забава в топлите ни басейни. Там може да се налудува на воля, да завърже нови приятелства и да прекара мигове неподправено детско щастие, които да останат с него завинаги. А когато стане вечер, забавата продължава! В игралната ни зала детето ти може да изпробва уменията си във въздушния хокей, а дори и в някоя игра на PlayStation 5! Но само ако това беше всичко…

С покачването на температурите, активностите за деца стават все повече! Мини голфът предлага едно разнообразно занимание, в което родителите могат да покажат някой друг удар и да научат децата си на нещо ново. А въженият парк Въжеландия ще помогне на децата да преодолеят редица препятствия и да прекарат неповторими моменти на открито чак до вечерта!

Въжеландия

Миговете, прекарани навън, са безценни!
Топлото време предразполага редица активности на открито. От мини голф до разходки в планината, в Парк и СПА Хотел Марково можете да се отдадете на безброй занимания, с които да прекарате време с любимите хора и да разпуснете от монотонното ежедневие.
Едно от най-големите преимущества на Парк и СПА Хотел Марково е неговата локация. До хотела се стига лесно и удобно, без излишни завои и с приятен и по АМ Тракия. Намираме се в непосредствена близост до Родопите, където можете да се насладите на красиви разходки и приключения на открито. Ако сте любители на туризма, със сигурност ще оцените красивите пътеки, спиращите дъха гледки и миговете със семейството, прекарани в природата.

Неповторима наслада за сетивата
Но не само забавленията на открито са причина да ни посетите. Храната ни е нашата най-голяма гордост. В „Пакет Пролетна ваканция“ имате включени неустоима закуска и вечеря, а опциите за вкусно хапване са безброй! Без значение дали имате непоносимост към глутен, или сте вегетарианци или вегани, нашата богата блок маса предлага вкусотии за всички.

Там ще откриете прясно изцедени сокове, кафе бар, разнообразие от висококачествени месни и безмесни деликатеси, сирена и колбаси, ароматни печива и още! Нашите готвачи грижливо подготвят най-добрите ястия с подбрани продукти, за да направят всяко хапване фиеста на сетивата. Освен блок масата, предлагаме и А-ла-карт меню, което включва различни ястия, приготвени специално за нашите гости.

Блок маса

Потопете се в безгрижието на пролетната почивка
Разбираме, че пътуването може да бъде изтощително и отнема много енергия. Затова предлагаме да се потопите в един от четирите ни топли басейни, които целогодишно поддържаме с температура на водата от 32°C до 36°C. Специалната ни пречиствателна система се грижи за хигиената и неповторимото ви изживяване в четирите ни вътрешни басейна. Тя работи със солна електролиза, йонизация и хидролиза – иновативно решение, което помага да се заменят препаратите с екологична алтернатива и да се предостави хигиена по изключително умел и безвреден начин.

Разбира се, това не е всичко. Гостите ни могат да се насладят на романтични моменти, прекарани във външното ни джакузи с чаша шампанско или розе. Без значение дали навън е топло, или студено, джакузито ни поддържа температура на водата 38°C, която осигурява максимален комфорт и пълна релаксация.

Размечтахте ли се? И ние! Затова, не се колебайте и резервирайте своята следваща почивка с „Пакет Пролетна ваканция“. Очакваме ви!

Телефони за резервация:
+359 893 058 047
+359 894 529 777