460 000 лева, нужни за първото лечение на 28-годишният Димитър Друмев от Пловдив вече са събрани. Със средствата той ще замине за Германия, където ще му бъде извършена трансплантация на стволови клетки.
 
"Искрени благодарности на всички, които продължават да поддържат надеждата жива! Благодарение на вас, усмивката му се завръща на лице, въпреки двойната битка, която води в момента!" - пишат в официалната фейсбук страница "Да помогнем на Димитър в бормата с левкемията". 
 
Припомняме, че освен с коварната болест, младият пловдивчанин води битка и с COVID-19, като за голямо съжаление към днешна дата COVID тестът му продължава да бъде положителен. 
Продължават и множеството благотворителни събития, които се провеждат с цел набирането на средства за последвалите вноски, нужни за съпътстващото следоперативно лечение (имуносупресивни, антивирусни и други лекарства, преводач, разходи от личен характер).
 
Кампанията за набиране на средства продължава, защото лечението тепърва предстои. Нека продължим да му подаваме ръка, защото заедно сме по-силни!

Начините, по които можете да подкрепите Димитър са следните:

- чрез PayPal: dim.drumev@gmail.com

- чрез превод по дарителската му сметка

IBAN: BG35STSA93000027867463

BIC/SWIFT: STSABGSF

Банка ДСК

Титуляр: Димитър Крумов Друмев

Адрес: Петко Д. Петков 23, Пловдив, ПК 4000

 

На няколко места в града вече има поставени и дарителски кутии: