Една от големите вериги пловдивски казина Continental отваря всички свои обекти в България на 1 март и готви атрактивни бонуси за своите клиенти.

След дългата пауза, игрални зали Continental влизат "Отново в ИГРАТА" и очакват пловдивчани и гости на града за нови дози зашеметяващи вечери, адреналин и печалби.

От веригата споделят, че сега, както и преди, са обърнали специално внимание на всички хигиенните разпореждания и наложените мерки, които са разписани от Министерството на здравеопазването. Строг хигиенен контрол ще има както за безопасността на клиентите, така и за служителите в залите.

Работното време на казина "Continental" ще бъде всеки ден от 06.00 до 23:00 часа.

Възможностите за печалба в залите от веригата “Continental” се разрастват с всеки изминал ден. Така от играта „Diamond life" може да спечелите огромни суми със залог само от 20 стотинки.Играта се стартира на случаен принцип и нейната цел е да се съберат три еднакви диаманта. Машините включват най-популярните игри, като 20 Super Hot , Burning Hot , Shining Crown и други.

Рулетката Premier  е друга иновация. Освен познатата популярна игра, на всички 6 стола на рулетката се играят множество игри, включително и покер Texas Hold’em. Така посетителите на залата могат да залагат на рулетката и в същото време на другото място да играят на популярната американска игра с карти.

„Рулетката има четири мистерии и също така на нея могат да се играят и класическите игри от машинките”, коментира Стоян Милков – управител на казино Континентал.

Рулетката Premier комбинира елегантен дизайн и отлично техническо изпълнение. Всеки играч се възползва от индивидуална визуализация на рулетката, което му дава възможност за прецизен, точен и удобен залог и гарантира висока интерактивност със зареждане от 20 лева.

Continental - Късметът е на твоя страна!

От 1 март игрални зали „Continental” очакват всички свои клиенти в обектите на веригата в цялата страна.