Преди близо седмица медията ни публикува материал в който стана ясно, че кондукторка от пловдивски автобус по линия № 18 към фирма „Автотранс 2000“ е отнесла 200 лева глоба за обиди и ужасно поведение към бременна пътничка. Агресивното държание от страна на служителите във въпросния рейс обаче не спира. Този път шофьорът е влязъл в ролята на тартор, като с ужасни реплики е изгонил 10-годишно момиче, което се е качило със сандвич в ръцете си. За поредната неприемлива ситуация разказа читателка на TrafficNews.  Тя сподели, че този тормоз е ежедневие за пътниците, а на грозната сцена отново се е натъкнала бременната жена, която седмица по-рано бе пострадала от въпросния тандем.

Момиченце на около 10 години е тръгнало да се качва в рейса със сандвич в ръка, при което шофьора е започнал да крещи и псува изключително цинично. "Как ще влизаш с този сандвич, бе боклук".Това са били думите му, псувайки я на майка, а кондукторката явно си е взела поука и този път е мълчала. Детето уплашено се е дръпнало от автобуса и той е тръгнал. Питам докога ще се търпят безчинствата на тези хора?”, добави нашата читателка.  

Въпреки забраната за влизане с храна в автобуса има хиляди различни начина, с които агресивният шофьор може да направи забележка на малкото момиченце. Очевидно обаче той смята, че вулгарността е ключът към всичко. Мнението на нашата читателка е , че ние като общество трябва да пазим децата, а не да ги нападаме и да им създаваме стрес.

Кондукторка на пловдивски рейс обижда и посяга на пътниците, глобиха яРайонния съд под тепетата наложи 200 лева глоба по акт за дребно хулиганство