Наредиха паветата в огромния ров, който възпрепятстваше нормалното преминаване на автомобилите по ул. „Авксентий Велешки” в центъра на Пловдив. Бързата реакция се случи малко след публикация на TrafficNews.

Припомняме, че жители на града сигнализираха, че на улицата е бил извършван ремонт, а след приключването му са забелязали, че паветата са били върнати на мястото си, но в никакъв случай не са изглеждали така, както преди.

Жителите на район „Централен” добавиха, че огромният ров пречи и на колите, тъй като, за да преминат, шофьорите са принудени значително да намалят скоростта, с която се движат и да преминат изключително бавно, с цел да предотвратят увреждане по ходовата част по автомобилите им.

„Тези, които са извършили ремонта буквално са си оставили ръцете. Наистина паветата просто са сложени отгоре, но не са наредени както трябва. Отстрани на тротоара има останали павета, които явно са изкарани от тази дупка и продължават да стоят там”, разказаха читателите ни.

Потърсихме кмета на район „Централен” Георги Стаменов, който заяви, че още миналата седмица са пуснали поръчка, а на 6 юни малко след публикацията в сайта ни районът е бил оправен. Според Стаменов проблемът е възникнал, тъй като дренажът е стар, а върху него преминават тежки автомобили и посочи това като причина паветата да се разместват. 

Огромен ров възпрепятства нормалното преминаване на стотици коли в центъра на ПловдивПаветата са сложени върху дупката, но не са наредени така, както трябва, разказват пловдивчани