Огромен ров възпрепятства нормалното преминаване на автомобилите по ул. „Авксентий Велешки” в Пловдив. За това сигнализираха до TrafficNews жители в района, които са забелязали дупката.

Те разказаха, че наскоро там е бил извършван ремонт, а след приключването му са забелязали, че паветата са били върнати на мястото си, но в никакъв случай не изглеждат така, както преди.

„Тези, които са извършили ремонта буквално са си оставили ръцете. Наистина паветата просто са сложени отгоре върху дупката, но не са наредени както трябва. Отстрани на тротоара има останали павета, които явно са изкарани от тази дупка и продължават да стоят там”, разказаха читателите ни.

Жителите на район „Централен” добавиха, че огромният ров пречи и на колите, тъй като, за да преминат, шофьорите са принудени значително да намалят скоростта, с която се движат и да преминат изключително бавно, за да не нанесат щети по автомобилите си.

Репортер на TrafficNews се свърза с инженера на ВиК Антон Гълъбов, за да провери дали ремонт е бил извършван от тяхното дружество. Гълъбов заяви за медията ни, че няма информация да са били извършвани ремонтни дейности от тяхното дружество на въпросната улица, но ще провери сигнала.