Първа копка бе направена на нов жилищен комплекс в район „Западен” в Пловдив, който се отличава с добра локация, луксозно изпълнение и изгодна цена. Инвеститор на жилищните сгради е строителното подразделението на гиганта в превозите PIMK, които разширяват постоянно своята дейност.

Това е третият проект на PIMK Build, като жилищните сгради ще се намират непосредствено до другия комплекс на компанията, който вече е на финала – на кръстовището на бул. „Пещерско шосе” с улица „Елин Пелин”.

Основната сграда на новия комплекс е П-образна,  като разполага със собствен двор, а  в нея ще има апартаменти с всякакво изложение и различна квадратура и големина.

Проектът е авангарден, с разчупена архитектура и интересни дизайнерски решения. Едно от предимствата е, че комплексът не е високо строителство – на 6 етажа, като общият брой на входовете е три, всеки със собствен асансьор.

Инвеститорите отново решават един от големите проблеми - този с паркирането, като са предвидени паркоместа за всички апартаменти.

Повечето жилища са двустайни, тъй като търсенето  на такъв тип апартаменти е най-голямо. За хората, които искат по-голямо жилищно пространство, има и големи апартаменти. Сградата ще бъде с контролиран достъп и видеонаблюдение.

Цената е до 500 евро/кв.м, като тя ще важи до изграждането на Кота 0. Разплащането е на 5 равни вноски, като последните две са съответно на Акт 14 и Акт 16.

Припомняме, че другият комплекс, който се строи в района е на Акт 14, като голяма част от жилищата вече са продадени. Вижте повече в линка:

Различният жилищен комплекс в Пловдив сбъдва мечти СНИМКИЧовешки съдби се преплитат в новите жилища на PIMK Build в район „Западен“

Луксозни жилища в най-зеления район на Пловдив на достъпни цени? Да, възможно е! СНИМКИНовата сграда на PIMK Build съчетава разчупена архитектура с качествено изпълнение