Да купиш апартамент не е просто правене на инвестиция. В повечето случаи зад този акт, прозират човешки съдби и мечти – нов дом за семейството, събиране с близките или просто нещо, което да оставиш за наследниците ти.

Комплексът на  PIMK Build в район „Западен“ не прави изключение. Скоро новите му обитатели ще влязат в комплекса, който е на Кота 8,40 метра(завършен трети жилищен етаж). Инвеститорите разкриха част от човешките съдби, които стоят зад закупуването на новите жилища.

Семейство от Лъки решава да продължи бъдещото си в Пловдив,като двамата им наследници ще имат шанса да живеят и да се развиват под тепетата. Други двама клиенти, които от години живеят и работят в Пловдив, са решили да купят жилища на родителите си, за да може семейството им да се събере в един град.

Младо пловдивско семейство с три деца е закупило два апартамента, за да имат един ден техните наследници самостоятелно жилище.

За друг пловдивчанин тази Коледа ще бъде по-специална. На него му се е родило дете на 4 декември, а в същия ден от PIMK Build го информирали, докъде върви строежът.  Мъжът се зарадвал, че той е пред финал и казал, че това е най-хубавият коледен подарък.

Цената на жилищата продължава да е една от най-ниските в най-зеления район на Пловдив -  600 евро на квадрат.

Това, което се откроява в проекта е, че комплексът ще съчетае нови и модерни жилища с удобството на самостоятелен двор и то в най-зеления район на Пловдив.  Към това трябва да се добави и уникалната гледка към Родопите, която се вижда от дворните места. Самите те са разположени на първите етажи в секциите. Общият брой на апартаментите с двор са седем.

Комплексът ще бъде от затворен тип, като ще има 5 жилищни секции с по 6 етажа, а общият брой на апартаментите е 92.  Секция „А” ще бъде с по два апартамента на етаж, а останалите секции ще са с четири жилища на едно ниво. Голяма част от апартаментите са с южно изложения и прекрасна гледка към Родопите. Всяка секция е оборудвана с модерен и надежден асансьор на „Лифтком”, а в сутеренните нива има обособени гаражи и паркоместа за всички жилища.   Друго голямо предимство на комплекса е, че ще има собствена детска градина с голям двор за игра.

Инвеститорите от PIMK Build обясниха, че комплексът е изграден от изключително качествени материали, като се използва и най-модерния бетоновъзел със специална формула на бетона, който е част от групата на ПИМК.  От компанията са уверени, че около 80 % от жилищата ще бъдат продадени преди Акт 14.

Вижте разположението на апартаментите ТУК

Точното местоположение на новия комплекс е бул. „Пещерско шосе” с улица „Елин Пелин”, което е на изключително добро комуникативно място.

Другите два проекта, по които работи  новото подразделение на гиганта в превозите PIMK, в град София и на бул. „Дунав” са на финалната права. Вижте повече за двете сгради в линковете:

Пловдивска компания завършва луксозен жилищен комплекс в София на достъпни цени ВИДЕО и СНИМКИЖилищата в софийската сграда на PIMK Build се продават до 700 евро/кв.м

Откриват до месеци първата жилищна сграда, вдигната от голяма пловдивска компания СНИМКИЖилищният комплекс на бул. „Дунав” се превърна в хит на пазара за имоти

Снимка на Кота 0