Лечението на 9-годишния Мартин Станев в Турция дава резултат, а прогресът при малчуганът с тежка диагноза е очевиден. Марти се бори за пълноценен живот. Лечението на момчето обаче е скъпо, а родителите разчитат единствено и само на дарения. Кампанията "Надежда за Марти" се превърна в кауза за десетки българи, които успяха да съберат първата сума за процедурите в Турция. От Фонда за лечение на деца семейство Станеви са получили единствено сумата от 500 лева. Тя е незанчителна на фона на цената, която те плащат за всеки от курсовете със стволови клетки. 

Майката на Мартин - Красимира Станева преди великден отново се обърна с апел за помощ. 

"Нашият син, Мартин Димитров Станев има нужда от вашата помощ и подкрепа!!!Той е на 9 години с диагноза Атипичен Аутизъм и неразвита експресивна реч.От както е поставена диагнозата, не сме спирали да се борим дори и за миг, детето ни да бъде като всички останали нормални деца.За него се грижат различни специалисти.

Правени са му доста изследвания в Америка, Германия и тук.Направихме един курс от 6 вливки на лечение със стволови клетки в Турция Истанбул "Болница Лив Хоспитал". Видяхме подобрение и професорът ни назначи още един курс от 6 вливки. Той е едно слънчево и усмихнато дете. Опитва се да казва нещо,но все още не може, трудно му е. Таим надежда, че ще се случи скоро. Знаем,че пътят по който, вървим не е според възможностите ни. Само баща му работи, а аз се грижа изцяло за него,но ние не се отказваме, защото той го заслужава. И ние виждаме, че Марти прави опити за всичко и това ни кара да бъдем много силни. Защото ни е само той и нашата цел е това да бъдем с него до края. Всяка помощ всеки лев е от значение! Ако дарите по левче за Марти, той ще сбъдне мечтата си за здраве и пълноценен живот. Сумата, която трябва да съберем е 48 000 евро, всяка вливка е по 8 000 евро.

Ръка , която дава не обеднява и сърце, което обича не остарява. Вярваме, че все още има много добри и благородни хора, които биха помогнали на едно дете да сбъдне мечтата си.

Сметката е дарителска и ние нямаме допир до нея парите се освобождават само чрез дежурен съдия".

Средствата може да дарите тук

Мартин Димитров Станев

УниКредит Булбанк

BG 24UNCR 7000 1524 6249 77.

Благодарим предварително за всеки, които протегне ръка , защото знаем, че има такива добри хора.

Ако някой желае да се свърже с нас - 0898 73 85 37.