Поп фолк певецът Милко Калайджиев отново разказа за купона в „Рибрарника” в Пловдив, при който полиция нахлу и прекъсна рождения ден на собственика на ресторанта.

„Бяхме канени на рожден ден, видях, че има доста хора. Имаше една уредбичка, синът пусна три песни – не от моя репертоар, попях ги.  Седнах на масата, като вървеше по апаратурата лежерна музика.След 10 минути пристигна полиция, казаха си  дайте личните карти и това беше”, каза Милко пред Нова ТВ.  Той каза, че е пял на много рождени дни на Митко и семейството му (б.а. собственикът на „Рибарника”

„От Свиленград отивам в Пловдив, откъде да знам колко хора са? Представяте ли си – виждам много хора и си тръгвам, много гадно щеше да бъде.  Съжалявам, че се случи по този начин. Толкова много коментари има. Едва ли не, трябва да се чувствам виновен, че съм отишъл на рожден ден, през пъти и събота имаше 150 човека по заведения, а излиза, че аз съм най-виновен, само мене дават”, каза още поп фолк певецът.   Той каза, че актът му е неспазване на дистанция, но не знае каква ще бъде сумата му.

Полицията влезе в "Рибарника", гостите крещят, обиждат и нападат униформените ВИДЕО

Напук на мерките! Луд купон с Милко Калайджиев и 50 души в Рибарника