Полицията влезе на проверка в ресторант „Рибарника“, където тази вечер се вихри шумно парти. Както TrafficNews съобщи, в заведението има над 50 души, а гост на купона е звездата на Пайнер Милко Калайджиев. Полицията реагира светкавично.  Два буса и три патрулни автомобила пристигнаха пред заведението, докато вътре Милко Калайджиев вдигаше градуса на купона. Униформени служители блокираха всички изходи на ресторанта, а техни колеги влязоха вътре за проверка, за да установят самоличността на всички присъстващи.

Гостите на партито са ситуирани в една от залите на Рибарника. „Гостите влизаха през задния вход, където имаше охрана. Паролата беше „Рождения ден на Митко“, разказа наш репортер, който бе на място след получен сигнал от граждани.

Рожденият ден е на собственика на ресторанта – Димитър Тодоринов. Гостите са там по негова покана. Броят им обаче многократно надвишава позволените събирания, които не могат да бъдат с повече от 15 души. Паркингът на заведението е пълен със скъпи автомобили, видя репортер на TrafficNews.

„Напуснете, това е частно парти!“, заяви охранителят на репортера на сайта, който опита да влезе в заведението.

„Аз съм тук на гости, всичко е наред“, заяви Милко Калайджиев.

Към момента никой не влиза и не излиза от ресторанта. Музиката беше спряна. Част от гостите са недоволни и влязоха в пререкания с полицията. Чуват се обидни реплики и заплахи към служителите на реда. Някои от гостите се държат изключително арогантно. Обиждат униформените и някои дори посягат, предава наш репортер. "Това е частно парти. Вие нямате право да влизате тук!" , заяви един от мъжете на служителите на реда. 

Предстои да бъде установена самоличността на всички гости. Ще им бъдат съставени актове. Глоба очаква и собственика Тодоринов. 

Очаквайте подробности!

 

Напук на мерките! Луд купон с Милко Калайджиев и 50 души в РибарникаПолицията реагира светкавично, на място са