Двама от нашите шофьори все още са сред издирваните, заяви собственикът на ПИМК Илиян Филипов пред TrafficNews. Припомняме Ви, че над 30 камиона на фирмата изгоряха при пожара на ферибот в Йонийско море. 

Външно министерство за пожара на ферибота: Седем българи се издирват, двама са в болницаЕдиният от българите е интубиран

"Очакваме към 13:00ч. да тръгнат автобусите от Игуменица към Кулата. От там сме организирали други автобуси да ги извозят в България. Половината шофьори са от Петрич, а другата половина от Пловдив. Двама човек все още са в неизвестност. Наши шофьори са ги видели последно да се качват на спасителен хеликоптер "Кугър" и от тогава нямаме никаква връзка с тях. Ние за тях бяхме спокойни и вчера цял ден се занимавахме със заклещения ни шофьор. Той сега е в болница, но състоянието му е добро. Има четири евакуационни бази и се опитахме да се свържем с всички, но никъде не посочиха, че нашите двама липсващи шофьори са там. Нямаме друга информация за тях за момента. Останалите ще бъдат по домовете си до края на деня."

Вижте повече във видео репортажа: