Синът ми е добре, днес в 7.30 часа сутринта бе изписан от болницата, коментира за TrafficNews бившият футболист Георги Какалов. 17-годишният му син тази нощ е бил откаран с линейка, след като му е прилошало, докато бил с приятели в клуб Бушидо. 17-годишният футболист е отишъл там с компания след като бил на абитуриентска вечер на свой приятел, а след това продължили в дискотеката. Момчето е било със съгласието на майка си, която е подписала декларация, необходима за влизане в клуба. 

"Бях до него в болницата през цялото време и сутринта вече беше добре. Чух се с него още няколко пъти през деня. Важното е , че всичко приключи добре и без последствия. Цял ден чета в различни медии неща, които изобщо не отговарят на истината. Нямам представа кой подава тази информация, но по-голямата част от нея не е вярна" заяви Какалов. Той е категоричен , че синът му не употребява алкохол, тъй като тренира футбол, а също така не взема и никакви наркотици. "Аз му имам пълно доверие, но въпреки това , докато бяхме в болницата поисках да му направят пълни изследвания. В кръвта му няма никакви следи от наркотици, аалкохолът е 0,6 промила. Четох, че бил дишал някакъл балон с райски газ. Той не помни какво сее случило, а негов приятел, с когото разговарях, ми каза че не е имало балони. Не съм бил там, не мога да знам какво е станало. Но тъй като той няма никакъв тренининг с алкохола , вероятно и малко количество може да му повлияе зле" казва бащата на момчето. 

На въпрос дали се чувства вина, че синът му е бил в нощен клуб, въпреки, че все още не е пълнолетен , Какалов заяви: "Нека не се лъжем - и ние сме ходили по дискотеки още от 15- годишни. И сме се напивали , и сме пушили. Млади хора са - забавляват се! Синът ми навършва 18 години след три месеца. Ако им забраним да го правят - те ще започнат да ни лъжат. По-добре е родителите да бъдат приятели с децата си, а не диктатори. Аз смятам , че съм отгледал умно, възпитано и добро момче. Представете си, че забранят на младите да влизат в клубовете. Смятате ли, че те ще престанат да се събират или да пият алкохол? Напротив! Ще започнат да се събират по апартаменти и вили и там да правят същото. Ами ако това със сина ми се беше случило на някаква вила, където няма никой, който да реагира адекватно?! Благодаря на момчетата от охраната, които като са видели , че има проблем, веднага са се намесили, дали са му първа помощ и са извикали линейка и полиция."

Какалов е категоричен, е информацията за сина му не се е появила случайно в медиите и това е атака както към самия него, така и към клуба. 

Собствениците на клуба са категорични, че вътре не се продава райски газ. 

"Няма сведения момчето да е употребявало балон с райски газ. Вътре не се продава райски газ. Вероятно момчето или негови приятели са внесли балонът отвън", казва собственикът на дискотеката Диан Найденов.