Спортисти от залите в спортне комплекс "Тракия" сигнализираха за двоен стандарт при работата на "паяка" в Пловдив. Днес преди обед, местата предназначени за треньори и спортисти в залите за худобежствена гимнастика и борба, се оказали заети от приходящи автомобили. Тъй като проблемът с паркоместта в района е огромен, от залите се обадили и повикали "паяка". 

"Дойде камиона и подготви пикап на фирмата за кафе за репатриране. В това време обаче шофьорът на "баничарката" се появи и започна да звъни по телефона. дойде шофьорът на мерцедеса, паркиран в съседство и също започна да звъни. Някой се обади на екипа в "паяка" и те свалиха веригите. След това паякът вдигна 3-4 други автомобила , за които никой не се обади" разказа очевидец, който изпрати и снимки. 

През последните няколко месеца спортистите няколко пъти се обръщат към общината във връзка със затрудненото паркиране в района. В клубовете тренират близо 800 деца и възрастни. Най- сериозно е положението вечер, когато след тренировки родителите идват да вземат децата си с автомобили.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          

Спортисти от залите на стадион "Ботев" останаха без паркинг, чакат решение от общинатаЗаради изграждането на нови паркинги вътрешните паркоместа са блокирани