Палтото, черното рокаджийско яке, колани и два чифта обувки на рок музиканта Антон Бояджийски, който вчера беше намерен прострелян на Пампорово, се търкалят на площадката пред блока в Пловдив, съобщи репортер на TrafficNews.bg. Късно снощи, около 22 часа, те са били метнати през терасата от последния етаж на ул. "Вук Караджич", твърдят комшии.

Прозорецът на терасата не е отварян, кашонът направо е прелетял през стъклото, което е счупено. Той все още е там, в тревата, а на отсрещната страна, до паркираните автомобили, е черното му палто. Съседите подозират, че изпадналият в ярост брат на убитатата банкова служителка Николина - рокерът Георги, е извършителят на това.

Припомняме, Антон и Николина от 5 години са живеели заедно с Георги и 19-годишната дъщеря на жената от първия й брак. Както TrafficNews.bg съобщи, Антон и Николина бяха открити простреляни в автомобил в Пампорово. Основната версия е, че Бояджийски е застрелял приятелката си Николина Попова с три куршума, а след това се е самоубил. Предполага се, че жената е станала жертва на убийство от ревност.

Образувано е досъдебно производство за умишлено убийство. 

Какво разказват съседите на Антон, гледайте във видеото: