Редица нови търговски обекти попаднаха в „черните” списъци на НАП – Пловдив. Бутик, клуб, магазини, сергии и бензиностанция са били „атакувани” от служителите на приходната агенция в рамките на изминалата седмица.

Дружествата, които стопанисват обектите, официално са вписани в сайта на НАП. Те са се сдобили с актове след проверка.

През изминалият отчетен период под ударите на данъчните са попаднали два магазина на една и съща фирма. Обектите са част от известната верига за дамска конфекция – Дизи. Бутиците се намират на Главната.

Те са посетени от агенти на НАП, като след проверките са констатирани нарушения. Управата е санкционирана с актове, а името на магазините са в графата за неизрядни обекти.

Един от новите обекти в „черния” списък е отново магазин за дрехи. Този път обаче обектът се намира в търговски център, намиращ се на улица „Капитан Райчо”.

След проверка от страна на агентите на НАП са констатирани нарушения и на фирмата, управляваща обекта, е съставен акт. Магазинът „Пен силует” официално е вписан в списъците.

Сред новите клиенти на данъчните е и клуб, който отново е в центъра на Пловдив. Той се намира на улица „Генерал Скобелев” и се стопанисва от фирма „МИТКОВ” ЕООД.

Още едно заведение е ударено от НАП. Това е кафене, намиращо се в Столипиново, на улица „Пламък”. Обектът е посетен от служителите на приходната агенция. При акцията са констатирани множество нарушения, съставен е акт на собственика.  Самото кафене се намира на метри от Шесто районно.

Името на бензиностанция също се появи в „черните” списъци. Обектът за продажба на горива се намира в Индустриална зона „Изгрев”.  Той е позициониран между фирмените бази и трудно може да се забележи от случайно преминаващи клиенти.

Под ударите на НАП са още магазин за хранителни стоки на улица „Кемрера”, както и сергия за плод и зеленчук на улица „Македония”.