Истински фурор предизвиква новият впечатляващ жилищен комплекс, който ще е на метри от Гребната база . Перлата в новия луксозен квартал около парк „Отдих и култура” в район „Западен” се разпродава още преди да е започнала първата копка.

Фирмата инвеститор PIMK Build, която набира все повече популярност в строителния бизнес, може да се похвали, че още на зелено са продали над 20 апартамента. Това се дължи освен на отличната локация, така и на новаторския подход в строителството, придружено с атрактивни цени.

Първата копка на четвъртия жилищен комплекс в Пловдив от портфолиото на PIMK Build се очаква скоро.  Локацията на комплекса е близо до улица „Рая” и хотел „Лендмарк” с директен излаз на бул. „6 септември”. Водата на Гребната база е буквално на 100 метра от входовете на жилищните сгради, а освен това около комплекса е гористата местност на един от красивите паркове под тепетата, пълен с вековни и масивни дървета.

Това, което отличава комплекса е, че той ще бъде на три етажа с мансарда, а партерните жилища ще имат самостоятелни дворни места.  Концепцията на PIMK Build е комплексът да задоволи максимално желанията на бъдещите собственици на апартаменти – акцент ще е просторът, зеленината и спокойствието.

Теренът няма да се застроява до максималните си показатели, като ще бъдат обособени зони за отдих, както и детска площадка. Цялото паркиране ще бъде подземно, като то ще е осигурено на 120 %!

Цените на „зелено” до първа копка са преференциални – 750 евро/кв.м!

Очаквайте подробности за новия жилищен комплекс на PIMК Build!

Направиха първа копка на авангарден жилищен комплекс в най-зеления район на Пловдив СНИМКИНовата сграда на PIMK Build се отличава с луксозно изпълнение и отлична локация на изгодни цени