С нов асфалт и подменени водопроводни тръби е улица „Трепетлика“ в село Браниполе. Обновената отсечка откри кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов заедно с кмета на селото Даниела Стоилова. На кратката церемония присъстваха общинският съветник Кера Тошева, заместник-кметовете Емилия Иванова и Неази Таир, служители на кметство Браниполе, жители на селото.

„Ремонтът на улица „Трепетлика“ е поредният проект на община „Родопи“ с цел обновяване на уличната мрежа. Реконструкцията е със средства по фонд ФЛАГ. Отсечката беше в много лошо състояние, но се надявам, че днес хората са доволни, защото имат обновена и достъпна улица“, коментира кметът Павел Михайлов.

В срок тече и ремонтът на парковото пространство в селото. Алейната мрежа вече е оформена, поставени са и новите съоръжения за игра на изграждащата се детска площадка. Предстои поставяне на оградата. Строителството на новата сграда на детска градина „Синчец“ напредва все повече. В това се увери кметът Павел Михайлов по време на работна обиколка в Браниполе.

Улицата преди и сега