Популярният в Карлово DJ Неди публикува видео в профила си в TikTok, което шокира част от последователи му. На видеото се вижда автомобил, който развива 180 км/ч., пише GlasNews.bg. Не е известно обаче дали именно той е зад волана на автомобила. Наши източници твърдят, че кадрите са заснети на път в Пловдивско. 

На видеото, което DJ Неди публикува, се вижда марката на автомобила - луксозен "Мерцедес". На дигиталния километраж ясно се вижда и скоростта, с която той се движи. Пътник на задната седалка е заснел неразумната постъпка на шофьора. Впоследствие видеото бе публикувано и на Story в профила на DJ Неди в социалната мрежа Instagram.

Видеото е придружено от текст, който гласи: "Я да видим на кой колата върви повече". Изглежда, че по този начин той подтиква последователи си в социалните мрежи да последват примера му и да натиснат педала за газта.

Краткото му клипче беше събрало почти 40 хиляди гледания, а по-късно - свалено от профила му в TikTok.

Младият диджей вероятно има страст не само към музиката, но и към политиката, защото през 2023 г. той се кандидатира за общински съветник на местните избори в Община Карлово. И съвсем логично си задаваме въпроса - такъв пример ли трябва да даваме на хората, които биха ни гласували доверие? Отговорите оставяме на вас. 

"Вярвам, че участвайки в политическия и обществен живот на общината, ще спомогна повече млади хора да останат да живеят и работят тук", написа Неделчо в деня, когато обяви кандидатурата си.

Любопитното е, че песента, която DJ Неди е избрал да звучи за фон на бързото шофиране, носи заглавието "Давам газ". Сингълът е на хванатата да шофира под влияние на наркотици Диона, но DJ Неди също взема участие в него. В парчето се включва и изпълнителят Наси.

"Загряваме леко така. Даваме старт на нощта. По всичките DJ искам яко да вали пара. Бенза паркирам, на пулта миксирам, няма да ги бавя - давам газ и не спирам", пее диджей Неди в парчето с Диона.

Всеки ден ставаме свидетели на погубени човешки животи по пътищата вследствие на високите скорости, а от Пътна полицията са категорични, че връзката между скоростта и катастрофите е доказана. При спазване на скоростните режими броят на жертвите може да намалее с 30%. В случай на сблъсък скоростта увеличава тежестта на произшествието.

Вижте видеото: