Ремонт на тротоар в застой на главна улица в село Крумово, торможи живущите в населеното място. За това сигнализираха читатели на TrafficNews, които живеят в селото. Те разказаха, че от близо месец, тротоарът на ул. „Хан Крум”, е разкопан, а ремонтните дейности са стопирали.

Това е главната улица в селото и ежедневно преминават десетки хора по нея, включително и възрастни хора и майки с колички, като състоянието на настилката прави преминаването много трудно, разказват жителите на Крумово.

„Какво чакат? Да пострада някой пешеходец, за да възстановят тротоарната настилка ли? От местното кметство дори не им пука. Пуснали сме жалба и до EVN за това, но докато медиите не задвижат нещата, то е ясно, че нищо няма да се получи в нашата страна”, коментират живущи в селото.

Хората разказаха, че до ден днешен нямат яснота кога ще се възобнови процеса на работа и каква е причината толкова време нещата да бъдат в застой. 

Потърсихме коментар за случая от говорителя на EVN Крум Косев. Той заяви, че в момента работят по полагане на мрежа за присъединяване към нова мрежа по клиентска заявка, като се извини за забавянето и допълни, че в най-кратък срок проблемът ще бъде отстранен, а тротоарната настилка възстановена.