ДНК експертиза, ще установи дали в Кючук Париж има сериен изнасилвач. Две млади пловдивчанки бяха нападнати и изнасилени от непознат мъж в автомобилите си. 

19-годишно момиче бе изнасилено в колата си на 7 декември вечерта. Инцидентът е станал в района на Бялата воденица. Тя се е прибирала късно, когато в колата й нахлул непознат мъж. Той я e притиснал и изнасилил в автомобила.

След  гаврата, непознатият избягал в неизвестна посока. Жертвата на насилие веднага е подала сигнал до най-близкото районно. Тя разказала какво се е случило и описала подробно нападателя си.

На колата е направен оглед, иззете биологичен материал. Второто нападение от снощи. Около 21 часа на кръстовището на улиците "Поручик Въльо Стефанов" и "Асен Христофоров" е нападната 21-годишна девойка. Непознат мъж внезапно отворил вратата на автомобила й "Рено Клио" , заплашил я с нож и я насилил. 

Веднага след нападението, младата жена е подала сигнал на 112. Снощи кварталът бе блокиран от полиция, но до този момент нападателят не е задържан. 

И двата случая жертвите описват млад мъж. Предстои да бъде сравнен биологичния материал, извзет при прегледите в Съдебна медицина от двете момичета, за да бъде установено дали авторът на двете престъпления е един и същ. 

И двете сексулни престъпления са на територията на Първо районно управление. Днес сутринта случаят все още не е бил докладван в Районна прокуратура. Полицията разпитва жертвата. Зам. директорът Събчев, който в момента е временно изпълняващ длъжността директор,  е разпоредил разследването да се води с приоритет.