Само за седмица 9 бензиностанции са били ударени от инспектори на НАП – Пловдив и са заплашени от административна санкция „запечатване”.  „Черните” списъци на приходната агенция, през последния отчетен период, се напълни с нови обекти както в града под тепетата, така и в областта.  В графата за нарушители са попаднали още магазин за подправки, сергии и дори ученически стол.

Четири бензиностанции, част от две вериги са станали клиенти на данъчните. Две от тях – "Севи ойл" се намират на възлови булеварди в Пловдив и предлагат предимно метан. Локацията им е на булевардите „Санкт Петербург” и „Княгиня Мария Луиза”.

Другите два обекта от една и съща верига, се намират на булевард „България” и на гарата в град Съединение. Те са собственост на фирма "Люси Ойл".

Още един обект за продажби на гориво в Пловдив е вписан в „черните” списъци, този на улица „Братя Бъкстон” 132.

Проверки е имало и в областта. Два обекта от една компания са заплашени от принудителната мярка. Бензиностанциите МАРС се намират в селата Братя Даскалови и Оризово.

"Алпи - 2010" на пътя Карлово – Пловдив и "Бренд ойл" във Войводиново също станаха клиенти на НАП.

Под ударите на данъчните са попаднали още две сергии, както и автомивка с кафене.

Впечатление прави един от обектите в таблиците, а именно ученически стол. Мястото за хранене на малчуганите се намира в СУ „Свети Седмочисленици”. Школото се намира в жилищен квартал Тракия.