37-годишният Ерол Мехмед е загиналият при жестоката катастрофа, която стана в района на КЦМ късно снощи. Мотористът е живял в асеновградския квартал "Долни воден", а голямата му страст е било именно управляваното от него возило, модел "Хонда". 

Припомняме, че инцидентът стана малко преди полунощ, докато мъжът се движел в група с приятелите си. Останалите мотористи не разбрали какво се е случило докато не установили, че Ерол го няма.

Най-вероятно до инцидента се е стигнало, след като мотористът се опитал да изправи возилото на задна гума. По данни на полицията той не е имал необходимата категория, за да кара мотоциклета. Всички охлузвания, които са по асфалтовото покритие са в порядъка на 200-250 метра. Огледите са показали, че моторът се е движил след падането на тялото. Видимо по машината няма материални щети.

Десетки приятели споделиха скръбта си от загубата на Ерол в социалните мрежи. В спомените им той остава добър и отзивчив приятел, а някои отказват да повярват на новината за кончината му. 

Пред наш репортер близки на моториста го описаха като внимателен шофьор, който се стараел да избягва рискови ситуации.

Екипът на TrafficNews.bg поднася искрени съболезнования на семейството и приятелите на загиналия!

Загиналият моторист не е имал необходимата категория за мотоциклетаМъжът е бил на 37 години