Язовир край Пловдив бе пуснат на публична продан от частен съдебен изпълнител заради дългове на фирмата , собственик на водоема.  ЧСИ Петя Николова е обявила, че от 19 август до 19 септември ще се проведе публична продан на язовир Точиларци, който се намира в община Съединение. Водоемът от 176 дка се продава, като начална цена, от която ще започне наддаването е 429 840 лева, съставляващ 80% от оценката на недвижимия имот.

Повече от любопитни са собствениците на въпросния язовир. Имотът е в писан в активите на фирмата „Топ Бългериън Фишърс 681” ООД. Съдружници в компанията са Николай Костов и Верджиния Джебян, които притежават по 50 % от акциите.

Двамата нашумяха с любовта един към друг, въпреки огромната им разлика в годините. Когато се запознават, тя е едва на 14 години, а той – на 59.  След като скандализираха обществото с връзката си, младата Верджиния дори роди две деца на Николай.  В момента младата майка е на 21 години, а бизнесменът на 66.

За сметка на успехите в личния им живот и създаването на семейство, нещата в бизнес делата, очевидно не вървят.  Продажбата на язовира е заради заем от 567 хил. лева, който е спрян да бъде обслужван.

Освен язовира в продажбата са включен и няколко постройки около него – стопански  и жилищна част.

В  началото на 2018-а година е било входирано и инвестиционно намерение за язовира. Тогава фирмата е била със старото си наименование – „Ка Енд Ен Фишърс" ООД. Предложението е било  за изграждане и оборудване на садкова инсталация и плаващи понтони къщи за гости. До неговата реализация обаче така и не се е стигнало, а резултатът е, че ЧСИ вече продава водоема.

Скандалната пловдивска двойка Верджиния и Николай станаха родители за втори път СНИМКИДвамата скандализираха пуританите с нестандартната си връзка и огромната разлика помежду си