Огромни кълба дим се стелят от бензиностанция  на магистралата край Пловдив, научи TNS.bg от очевидци. Около 11 часа се чул тътен, а след това огромни кълба дим започнали да се стелят над обекта. Пожарът е обхванал цялата  бензиностанция.  Инцидентът е станал, след като ТИР се е врязал в колонка на бензиностанцията. Пострадал е шофьорът на камиона.

В момента пожарни, линейки и полиция хвърчат към мястото на инцидента.  Полицията е започнала да отцепва движението.

Ето и първи кадри от мястото на инцидента:


Очаквайте подробности!!!

Това е втори сериозен инцидент на АМ „Тракия” край Пловдив от днес.

Както ви съобщихме по-рано тази сутрин един полицай загина на аутобана. Николай Треновски бе отнесен от турски ТИР, докато е оказвал съдействие при друго ПТП. 40-годишният пловдивски полицай оставя две деца. Колегите на Николай, който загина по време на изпълнение на дълга си, изпратиха психолози да окажат подкрепа на семейството му. Видео и всичко по темата може да видите ТУК.

Половин час преди фаталния удар на магистралата в пловдивския квартал Коматево, при взрив на бойлер, падна къща върху две спящи деца. Пострадалите малчугани са били спасени от екип на пожарната в Пловдив. Те са настанени в болница без опасност за живота. Срутената къща в Коматево вече е неизползваема, освен това може да се окаже незаконна. В едноетажната постройка е живеел самотен баща с двете си деца на квартира. Видео от мястото на инцидента и всички подробности по темата може да видите ТУК.


Още новини четете ТУК

TNS.bg