Главният път за върха на Младежкия хълм осъмна с... колчета, видя репортер на TNS.bg. Декорирани с емблемата на общината, те очевидно са предназначени да спират тези, които са решили да се разходят сред природата с автомобила си. Похвално, ще си кажете - и ние, както и всички пловдивчани, които разхождат децата и кучетата си на Джендема, ще се съгласим с вас. Само че...

В самото начало на пътя няма поставен знак, забраняващ влизането на автомобили. Колкото и да се оглеждахме, не видяхме такъв и непосредствено преди колчетата. Освен това са поставени 3 колчета, като между двете има достатъчно разстояние да мине и джип. Което всъщност се случи пред очите ни.

Единственото, което ни идва наум в случая, е, че започнатото просто не е довършено. Най-вероятно голямото разстояние между колчетата (необходимо при спешен случай, например линейка, пожарна и пр.) ще бъде запълнено с чупещо се колче, което да се сваля при необходимост. Може би и тогава ще бъдат поставени нужните пътни знаци... Така се надяваме, защото в противен случай ще се наложи да кажем: хубава работа, ама... българска.

Ще поживеем, ще видим.

Зевзеци през нощта решиха да запълнят "празнината" между двете колчета по този нетрадиционен художествен начин...

Още новини четете ТУК

TNS.bg