Отново павета хвърчат по бул. „6-ти септември” в частта между Моста на Адата и „Цариградско шосе”, видя репортер на TrafficNews.bg. На метри от разровените преди време камъни от настилката е зейнала отново яма с внушителни размери.

Паветата от дупката буквално се търкалят по булеварда, а други са преместени на тротоара в близост до кратера. Шофьорите едвам спират виждайки ямата, което превръща участъка за опасен и може да предизвика произшествие.


До сериозен проблем може да доведат и паветата, някои от които са на метри от дупката, търкалящи се по пътното платно. При застъпване от гумите на тежко превозно средства някое от пваветата може да излети или по коли, или по хора преминаващи в района.


Само преди месец ви показахме как разровени павета създават проблеми на шофьори търговци отново на булевард "6-ти септември" в същият участък.

Седмица по-късно след репортажа ни бяха взети мерки, но ето, че проблемът пак е на лице.

Припомняме, че тази част на бул. „6 септември” е включена в ремонтите от 30-милионния заем. Все още не се знае кога тази отсечка ще бъде започната, но дотогава като нищо може да се стигне до инцидент, ако не се вземат мерки.


Още новини от деня може да видите ТУК

TrafficNews.bg