24-годишният Цветомир Никитов, по-известен в града като Цецо Мустанга се е прибрал в дома си с момиче около полунощ, малко преди да се самоубие. За инцидента първи съобщи TrafficNews.bg

„Вчера на обяд се видяхме, изглеждаше както обикновено, беше адекватен, говорихме нормално, по нищо не личеше какво ще се случи. Беше добро момче”, разказа пред TrafficNews.bg съсед от кооперацията, в която е живеело младото момче.

По думите на съседа, в момента се издирва момичето, което последно е видяло Мустанга. Тя изглежда висока, с черна коса, много слаба, с неестествено големи устни, с екстеншъни.

До преди три месеца е имал връзка с дъщеря на бивш футболист, но след това двамата са се разделили и са променили статусите си на „необвързан”.

Наскоро Мустангът се е разделил с гипса си.

Младежът е наследник на една от най- богатите фамилии в града – Никитови. Семейството му търгува с месои колбаси и има голям склад за хранителни продукти на Брезовско шосе. Цветомир е единственото дете на семейството.

Трагедията се разиграла около полунощ в кооперацията, където Никитов живее близо до кафе „Зоната”. Съсед видял младежа , който бил на терасата и прехвърлил единия си крак през парапета. Извикал „Момче, какви ги вършиш?” , хукнал към вратата да звъни, но в следващия момент чул шум от чупене на клони. Жилището на семейството е на 5-я етаж.

Все още е рано да се коментира причината за фаталния край на младия пловдивчанин. Цецо Мустанга бе от младежите, чийто живот бе мечта за много от хората на неговата възраст. Млад, симпатичен, интелигентен и със сериозни финансови възможности. Той е сред най- желаните кавалери в нощните клубове, макар , че според негови приятели не е имал сериозна връзка. Винаги усмихнат, никога не е споделял за някакви проблеми.

Вижте още ТУК

TrafficNews.bg