24-годишният Цветомир Никитов , по-известен в града като Цецо Мустанга , е сложил край на живота си , научи ексклузивно TrafficNews.bg. Младежът е наследник на една от най- богатите фамилии в града – Никитови. Семейството му търгува с месо и колбаси и има голям склад за хранителни продукти на Брезовско шосе. Цветомир е единственото дете на семейството.

Трагедията се разиграла около полунощ  в кооперацията, където Никитов живее близо до кафе „Зоната”. Съсед видял младежа , който бил на терасата и прехвърлил единия си крак през парапета.  Извикал „Момче, какви ги вършиш?” ,  хукнал към вратата да звъни, но в следващия момент чул шум от чупене на клони.  Жилището на семейството е на 5-я етаж.

Все още е рано да се коментира причината за фаталния край на младия пловдивчанин. Цецо Мустанга бе от младежите, чийто живот бе мечта за много от хората на неговата възраст. Млад, симпатичен, интелигентен и със сериозни финансови възможности. Той е сред най- желаните кавалери в нощните клубове, макар , че според негови приятели не е имал сериозна връзка.  Винаги усмихнат, никога не е споделял за някакви проблеми.

 Високият брюнет спечели прякора си  Цецо Мустанга, тъй като се подвизаваше с лъскаво  американско возило.Често можеше да бъде забелязан в „Плазма Гардън”, „Бачи”, „Планет” и „W”. Движи се с нов Мерцедес CL . До преди три месеца е имал връзка с дъщеря на бивш футболист, но след това двамата са се разделили и са променили статусите си на  „необвързан”. 

Дали раздялата има някаква връзка с фаталното решение засега не е ясно. Според хора от неговия кръг обаче, Никитов  напоследък е бил в депресия и бил видимо отслабнал.  

Кого издирват заради смъртта на Никитов - ВИЖТЕ ТУК

TrafficNews.bg