Днес бе изтеглен поредният печеливш в играта с бисквити "Мадагаскар", организирана от „Захарен комбинат Пловдив” АД и TrafficNews.bg. В четвъртата подред томбола, проведена на връх Голяма Богородица, участваха мнозина фенове на сладкия живот и гурме изкушенията, публикували снимка с три пакета бисквити „Мадагаскар“ във фейсбук страницата  „Сладко детство“.

Как да се включите и вие четете тук!

Днес, на 15-ти август, късметът се усмихна на Маргарита Петкова Давидова от Лозенец. Тя ще слуша любимите си хитове с кристален звук, благодарение на прекрасните слушалки, които спечели. Честито! 

Трима печеливши вече се сдобиха с уникални слушалки от играта. Това са Савка Канева от гр. Лъки, Ганка Христова от гр. Ловеч и Светломира Видолова от гр. Пловдив.

ВИДЕО от първото теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от второто теглене - ВИЖТЕ ТУК

ВИДЕО от третото теглене - ВИЖТЕ ТУК

Другата седмица ще стане ясно името и на щастливеца, при когото ще отидат 5-тите по ред слушалки. Ако искате това да сте вие, изпратете снимка на три пакета бисквити "Мадагаскар" на фейсбук страницата на играта Сладко Детство.

Наближава моментът, в който ще бъде присъдена и голямата награда - ол инклузим семеен уикенд в 5-звезден хотел на впечатляващия курорт Елените! Печелившият ще стане ясен на 5 септември!

За нея ще се състезава всеки, който в периода 15 юли-31 август 2015 година направи домашна торта от бисквити "Мадагаскар" и изпише „Мадагаскар“ върху нея! Остава да го запечата в кадър и да публикува снимката във фейсбук страницата Сладко Детство

Ето как протече днешното теглене: 


TrafficNews.bg